Voor deelnemers

Deelnemen

13 – 14 – 15 oktober 2017

Hoe bereiken we ons publiek? Hoe leggen we uit waarom we in Nederland zorg dragen voor ons bodemarchief? Dat doen we vooral met ons eigen enthousiasme!

En door één weekend per jaar samen onze deuren open te zetten en al dat enthousiasme te bundelenen naar buiten te brengen. Samen zijn we sterker. Zet je organisatie op de kaart, trek nieuw publiek en vergroot je naamsbekendheid. Doe mee met de Nationale Archeologiedagen 2017 op 13 -14 -15 oktober.

Heb je ideeën? Wil je in 2017 ook activiteiten gaan organiseren? Laat het ons via onderstaand formulier weten! We leggen de hesjes en vlaggen alvast voor je klaar!

Wie kunnen er meedoen?

Aan de Nationale Archeologiedagen mag echt iedereen meedoen, zolang je maar iets organiseert dat met archeologie te maken heeft (en binnen de lijntjes van de wet blijft) en dat leuk en interessant is voor publiek.

Archeologische instellingen, -vrijwilligers, -bedrijven, – musea, universiteiten en allerlei andere archeologische organisaties maar ook bibliotheken wisten vorig jaar de weg al te vinden.

Zeven redenen om deel te nemen:

Met de deelname aan de Nationale Archeologiedagen…

  1. zet je de archeologie op de kaart bij een breed nationaal publiek;
  2. vergroot je de naamsbekendheid van je eigen organisatie;
  3. kom je in contact met nieuw publiek;
  4. lift je mee op de publiciteit van de nationale marketingcampagne;
  5. profiteer je van gratis ondersteuning en materialen;
  6. krijg je een prachtige kans om samenwerkingen aan te gaan met andere maatschappelijke en culturele organisaties;

7. Last but not least:

Door deel te nemen aan de Nationale Archeologiedagen pak je de kans om uit te leggen waarom we er in Nederland voor kiezen tijd en geld te besteden aan archeologie.

Doe ook mee! Lees hier wat je kunt doen.