ArcheoLab Belevenis in Huis van Hilde

  • Voor kinderen
  • Binnen
  • Spel

In het weekend van 13 en 14 oktober is het weer zo ver: De Nationale Archeologiedagen. Natuurlijk is ook Huis van Hilde van de partij en is er ontzettend veel te beleven. Er is een uitgebreid programma en de meeste activiteiten zijn gratis (na entree).

Tijdens dit weekend kun je ook terecht in ons ArcheoLab! Er is altijd wat te beleven in het ArcheoLab. Kruip in de huid van een archeoloog en word een echte speurneus. Ga zelf met vondsten aan de slag, neem de vondsten in je hand en ontdek wat het is. Bekijk het filmpje en hoor wat de archeoloog erover te zeggen heeft.

Er is tijdens de Archeologiedagen nog veel meer te doen in Huis van Hilde. Kom kijken naar de ‘Soldaat onder het zand’, leer het vak van een archeoloog, graaf je eigen schat op, knutsel een wapenschild, volg een spannende rondleiding, kom speuren als een echte archeoloog in de Archeo Hotspot, ontmoet Hilde tijdens een Meet & Greet en smikkel van popcorn tijdens een spannende film in Hildes bioscoop. Scroll naar beneden om door te klikken naar de andere activiteiten in Huis van Hilde.

Overige informatie

13.00 – 14.00 uur: ArcheoLab Belevenis (8 t/m 14 jaar) en 14.15 – 14.45 (4 t/m 7 jaar)

Meer informatie?
Bekijk dan deze website.

Periode(s)
  • Alle perioden
Organisator Logo Huis van Hilde
Telefoon: 023-514 32 47

Locatie
Westerplein 6
1901 NA Castricum

Wanneer?

13.00-14.00 en 14.15-14.45u.

- Toegang gratis

Provincie