Beleving: Circle of Life, een ondergrondse ontdekkingstocht

  • Voor kinderen
  • Binnen
  • Archeologiefestival
  • Rondleiding
  • Spel
  • Speurtocht

‘Circle of life’ is een spannende ondergrondse beleving voor het hele gezin. De spelers moeten met behulp van aanwijzingen & tips een aantal vragen beantwoorden, raadsels oplossen en uitdagende opdrachten uitvoeren.

Ieder goed antwoord brengt de spelers dieper in het ondergrondse labyrint van Museum Romeinse Katakomben, waar ze uiteindelijk een verborgen Romeinse doopkapel moeten zien te vinden. Ga jij de uitdaging aan?

Weet je veel van archeologie en cultuurgeschiedenis? Kies dan voor de 'Mastermind' versie.
Wil je vooral voor een leuke uitdaging en het ultieme Indiana Jones gevoel gaan? Kies dan de Light-versie!

Tip: Met je met meer dan 10 personen? Deel je gezelschap dan op in twee teams, zodat deze het tegen elkaar kunnen opnemen.

Deze rondleiding duurt 1 uur en is alleen op reservering te boeken, met een minimum van 4 personen en een maximum van 40 personen. We verzoeken je vriendelijk uiterlijk één dag van tevoren te reserveren. Mail naar rondleidingen@katakomben.nl.

Overige informatie

Aanrader: Lunch arrangement. Combineer je Circle-of-life beleving met een Romeinse Lunch om je dagje Rome compleet te maken. Museum Romeinse Katakomben heeft samen met het team van het nabijgelegen restaurant Gasterij Koningswinkelhof een heerlijke lunch ontwikkeld. Prijs: € 11,00 p.p. De lunch is iedere woensdag t/m zondag te boeken.

Meer informatie?
Bekijk dan deze website. en deze Facebook pagina

Periode(s)
  • Romeinse Tijd
Organisator Logo Museum Romeinse Katakomben
Telefoon: 651288514

Locatie
Plenkertstraat 55
6301 GL Valkenburg

Wanneer?

Op reservering te boeken.

Prijs: € 17,50 per persoon incl. begeleidende gids

Provincie