De verhalen van Delftshaven

  • Buiten
  • Theater & Muziek
  • Wandeling

In de straten en stegen van historisch Delfshaven liggen spannende en meeslepende verhalen verborgen. Verhalen over rijkdom en armoede, strijd en list. Je kunt die verhalen beleven nu beleven tijdens de Storytrail stadswandeling met verhalenverteller Johannes. Op zondag 21 oktober gidst hij je door het bewogen stadsverleden. Ga mee en geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.

Verteller Johannes is aangesloten bij theatergezelschap Stadsavonturen. Gedreven en met veel humor brengt hij de geschiedenis van Delfshaven tot leven. Dwalend door het eeuwenoude stadje ontmoet je de helden en schurken van vroeger. Schippers en zakkendragers, haringvissers en zeehelden: tijdens deze wandeling komen ze allemaal voorbij. Hoor hun verhalen, voel met hen mee, lach, huiver, pink een traantje weg… en beleef een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

Overige informatie

Reserveren verplicht, dit kan via www.storytrail.nl/stadswandeling-rotterdam-delfshaven. Reserveer tijdens de Archeologiedagen met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Meer informatie?
Bekijk dan deze website.

Periode(s)
  • Geen specifieke periode
Organisator Logo Stadsavonturen
Telefoon: 0302467911
Website

Locatie
Historisch Delfshaven
3024 RE Rotterdam Delfshaven

Wanneer?

zondag 21 oktober 2018, 14:00 - 15:30 uur

Prijs: Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Provincie