De verhalen van Den Haag

  • Buiten
  • Theater & Muziek
  • Wandeling

In de rijke geschiedenis van Den Haag wemelt het van de prachtige sagen, legenden en historische verhalen. Verteller Chique Charlotte van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt u de mooiste tijdens de Storytrail stadswandeling op zaterdagmiddag 20 oktober. Ga mee en neem een heerlijke duik in het verleden!

De Storytrail stadswandeling is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Je beleeft de geschiedenis precies waar die zich ooit voltrok: in de eeuwenoude straten en stegen van de binnenstad. Verteller Charlotte brengt de Hagenezen van toen tot leven, en doet dat zo meeslepend dat je je helemaal deel voelt van de stadshistorie. Maak kennis met Haagse helden en schurken, ga in hun schoenen staan, leef met hen mee en geniet van een heerlijke middag vol verrassende wendingen!


Overige informatie

Reserveren is noodzakelijk, dit kan via www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Reserveer voor de Archeologiedagen met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Meer informatie?
Bekijk dan deze website.

Periode(s)
  • Geen specifieke periode
Organisator Logo Stadsavonturen
Telefoon: 0302467911
Website

Locatie
Binnenstad Den Haag, vertrek: Plein
2511 CR Den Haag

Wanneer?

zaterdag 20 oktober 2018, 14:00 - 15:30 uur

Prijs: Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Provincie