De verhalen van Middelburg

  • Buiten
  • Theater & Muziek
  • Wandeling

Middelburg is een stad vol oude verhalen. Eeuwenlang liggen ze al verborgen achter de prachtige gevels en in de donkere stegen. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen brengt die stadsverhalen tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling Middelburg. Op zondagmiddag 14 oktober ben je van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling.

Wandelend door de stad neemt verteller Johannes je mee naar het Middelburg van eeuwen geleden. In het prachtige decor van de binnenstad ben je getuige van de stadsgeschiedenis. Je vergezelt Graaf Willem op een noodlottige veldtocht. Je maakt kennis met deftige dichters en notabelen. Je vaart het zeegat uit met de avontuurlijke notaris Roggeveen. En je staat op de eerste rij als de Middelburgers een stadsbrand proberen te blussen. Spannende verhalen zijn het, vol passie, liefde, list en heldenmoed. Geniet van de geschiedenis tijdens deze Storytrail stadswandeling Middelburg, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

Overige informatie

De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 14 oktober 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Reserveer voor de Archeologiedagen met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Meer informatie?
Bekijk dan deze website.

Periode(s)
  • Geen specifieke periode
Organisator Logo Stadsavonturen
Telefoon: 0302467911
Website

Locatie
Binnenstad Middelburg, vertrek vanaf de Markt
4331 LK Middelburg

Wanneer?

zondag 14 oktober 2018, 14:00 - 15:30 uur

Prijs: Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Provincie