De verhalen van Utrecht

  • Buiten
  • Theater & Muziek
  • Wandeling

In de rijke geschiedenis van Utrecht wemelt het van de prachtige sagen, legenden en historische verhalen. Meesterverteller Rinus Zwabber van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt je de mooiste tijdens de Storytrail stadswandeling op zondagmiddag 21 oktober. Ga mee en neem een heerlijke duik in het verleden.

De Storytrail stadswandeling is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Je beleeft de geschiedenis precies waar die zich ooit voltrok: in de eeuwenoude straten en stegen van de binnenstad. Verteller Rinus brengt de Utrechters van vroeger tot leven, en doet dat zo meeslepend dat je je anderhalf uur lang deel voelt van de stadshistorie. Maak kennis met historische helden en schurken, ga in hun schoenen staan, leef met hen mee en geniet van een heerlijke middag vol verrassende wendingen!


Overige informatie

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 21 oktober 2018 om 14.00 uur. Vertrek vanaf het Domplein. Je moet wel van tevoren reserveren. Dit kan via www.storytrail.nl/stadswandeling-Utrecht. Reserveer voor de Archeodagen met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Meer informatie?
Bekijk dan deze website.

Periode(s)
  • Geen specifieke periode
Organisator Logo Stadsavonturen
Telefoon: 0302467911
Website

Locatie
Binnenstad Utrecht, vertrek: Domplein
3512 JE Utrecht

Wanneer?

zondag 21 oktober 2018, 14:00 - 15:30 uur

Prijs: Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Provincie