De verhalen van Breda

  • Buiten
  • Theater & Muziek
  • Wandeling

In de rijke geschiedenis van Breda wemelt het van de prachtige sagen, legenden en historische verhalen. Meesterverteller Eric de Beweerde van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt je de mooiste tijdens de Storytrail stadswandeling op zondagmiddag 14 oktober. Ga mee en neem een heerlijke duik in het verleden.

De Storytrail stadswandeling is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Je beleeft de geschiedenis precies waar die zich ooit voltrok: in de eeuwenoude straten en stegen van de binnenstad. Verteller Eric brengt de Bredanaars van toen tot leven, en doet dat zo meeslepend dat je zich deel voelt van de stadshistorie. Maak kennis met Bredase helden en schurken, ga in hun schoenen staan, leef met hen mee en geniet van een heerlijke middag vol verrassende wendingen.

De Storytrail stadswandeling Breda begint op zondag 14 oktober 2018 om 14.00 uur op de Grote Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-breda. Tijdens de Archeologiedagen krijg je korting! Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Overige informatie

We vertrekken vanaf de Grote Markt.

Meer informatie?
Bekijk dan deze website.

Organisator Logo Stadsavonturen
Telefoon: 0302467911
Website

Locatie
Grote Markt
4811 XS Breda

Wanneer?

14:00 - 15:30 uur

Prijs: Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Provincie