Het verborgen landschap van Amersfoort

  • Buiten
  • Wandeling

Bekijk de stad door de ogen van de stadsarcheoloog! Let op: nog maar een paar plaatsen beschikbaar!

Deze ongeveer 1,5 uur durende wandeling – onder begeleiding van stadsarcheoloog Maarten van Dijk – laat zien dat er in de binnenstad nog verrassend veel zichtbaar is van het oude landschap.

Daarnaast laat hij locaties zien waar de archeologen de resultaten van opgravingen zichtbaar hebben gemaakt. Welke geschiedenis ligt er onder je voeten?

Overige informatie

In verband met een beperkt aantal plaatsen, is het van belang dat je tijdig reserveert, want: vol is vol. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar archeologie@amersfoort.nl met als onderwerp: stadswandeling: Verborgen landschap. In de mail vermeld je je naam en het aantal personen waarmee je komt. Je ontvangt dan een reserveringsbevestiging per e-mail met de details, waaronder het startpunt van de wandeling. We verzoeken je deze bevestiging bij aankomst te tonen. Zonder bevestiging ben je helaas niet verzekerd van deelname. Aanmelden kan tot en met vrijdag 12 oktober. NB: deze wandeling volgt dezelfde route als de wandeling die vorig jaar tijdens de Nationale Archeologiedagen werd aangeboden.

Meer informatie?
Bekijk dan deze website. en deze Facebook pagina

Periode(s)
  • Alle perioden
Organisator Logo Archeologisch Centrum – Gemeente Amersfoort
Telefoon: 033-4637797
Website

Locatie
Westsingel 46
3811 BB Amersfoort

Wanneer?

13:00

- Toegang gratis

Provincie