Hildes bioscoop met popcorn

  • Voor kinderen
  • Binnen
  • Theater & Muziek

In het weekend van 13 en 14 oktober is het weer zo ver: De Nationale Archeologiedagen. Natuurlijk is ook Huis van Hilde van de partij en is er ontzettend veel te beleven. Er is een uitgebreid programma en de meeste activiteiten zijn gratis (na entree).

Kom jij tijdens de Archeologiedagen bij ons film kijken (met popcorn!)? In onze filmzaal wordt “Soldaat onder t zand” getoond, die het verhaal vertelt over de 'Slag van Castricum'. Dit was veldslag tussen het Frans-Bataafse leger en de Brits-Russische macht op 6 oktober 1799.

Er is tijdens de Archeologiedagen nog veel meer te doen in Huis van Hilde. Kom kijken naar de ‘Soldaat onder het zand’, leer het vak van een archeoloog, graaf je eigen schat op, knutsel een wapenschild, volg een spannende rondleiding, kom speuren als een echte archeoloog in de Archeo Hotspot, ontmoet Hilde tijdens een Meet & Greet en smikkel van popcorn tijdens een spannende film in Hildes bioscoop. Scroll naar beneden om door te klikken naar de andere activiteiten in Huis van Hilde.

Overige informatie

Deze activiteit is vanaf 10 jaar.

Meer informatie?
Bekijk dan deze website.

Organisator Logo Huis van Hilde
Telefoon: 023-514 32 47

Locatie
Westerplein 6
1901 NA Castricum

Wanneer?

16.00-16.45

- Toegang gratis

Provincie