De verhalen van Amsterdam

  • Buiten
  • Theater & Muziek
  • Wandeling

In de rijke geschiedenis van Amsterdam wemelt het van de prachtige sagen, legenden en historische verhalen. Meesterverteller Rinus Zwabber van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt u de mooiste tijdens de Storytrail stadswandeling op zondagmiddag 14 oktober. Ga mee en neem een heerlijke duik in het verleden.

De Storytrail stadswandeling is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. U beleeft de geschiedenis precies waar die zich ooit voltrok: in de eeuwenoude straten en stegen van de binnenstad. Verteller Rinus brengt de Amsterdammers van toen tot leven, en doet dat zo meeslepend dat u zich anderhalf uur lang deel voelt van de stadshistorie. Maak kennis met Amsterdamse helden en schurken, ga in hun schoenen staan, leef met hen mee en geniet van een heerlijke middag vol verrassende wendingen.

Overige informatie

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amsterdam. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Meer informatie?
Bekijk dan deze website.

Periode(s)
  • Middeleeuwen
  • Moderne Tijd
Organisator Logo Stadsavonturen
Telefoon: 0302467911
Website

Locatie
Binnenstad Amsterdam, vertrek vanaf de Dam
1012 JS Amsterdam

Wanneer?

11:00 - 12:30

Prijs: Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amsterdam. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Provincie