Tour door de Tijd in Huis van Hilde

  • Voor kinderen
  • Binnen
  • Rondleiding

In het weekend van 13 en 14 oktober is het weer zo ver: De Nationale Archeologiedagen. Natuurlijk is ook Huis van Hilde van de partij en is er ontzettend veel te beleven. Er is een uitgebreid programma en de meeste activiteiten zijn gratis (na entree).

Tijdens dit weekend kun je meedoen aan de 'Gratis tour door de tijd'. Door onze vaste tentoonstelling wordt zowel op de zaterdag als de zondag een gratis rondleiding georganiseerd, die start om 15.00. Ontmoet de mensfiguren en leer alles over de archeologie van Noord-Holland.

Er is tijdens de Archeologiedagen nog veel meer te doen in Huis van Hilde. Kom kijken naar de ‘Soldaat onder het zand’, leer het vak van een archeoloog, graaf je eigen schat op, knutsel een wapenschild, volg een spannende rondleiding, kom speuren als een echte archeoloog in de Archeo Hotspot, ontmoet Hilde tijdens een Meet & Greet en smikkel van popcorn tijdens een spannende film in Hildes bioscoop. Scroll naar beneden om door te klikken naar de andere activiteiten in Huis van Hilde.

Meer informatie?
Bekijk dan deze website.

Periode(s)
  • Alle perioden
Organisator Logo Huis van Hilde
Telefoon: 023-514 32 47

Locatie
Westerplein 6
1901 NA Castricum

Wanneer?

15.00

- Toegang gratis

Provincie