Workshop: ‘Maak je eigen wapenschild’ in Huis van Hilde

  • Voor kinderen
  • Binnen
  • Workshop

In het weekend van 13 en 14 oktober is het weer zo ver: De Nationale Archeologiedagen. Natuurlijk is ook Huis van Hilde van de partij en is er ontzettend veel te beleven. Er is een uitgebreid programma en de meeste activiteiten zijn gratis (na entree).

Tijdens dit weekend kun je meedoen aan onze workshop 'Maak je eigen wapenschild'. Tijdens deze knutselworkshop maak jij je eigen wapenschild met karton, papier en sjablonen. Ontwerp je eigen familie wapen, of maak een fantasie schild. Is jouw wapenschild net zo mooi als het wapenschild van de soldaten uit 1799?

Er is tijdens de Archeologiedagen nog veel meer te doen in Huis van Hilde. Kom kijken naar de ‘Soldaat onder het zand’, leer het vak van een archeoloog, graaf je eigen schat op, knutsel een wapenschild, volg een spannende rondleiding, kom speuren als een echte archeoloog in de Archeo Hotspot, ontmoet Hilde tijdens een Meet & Greet en smikkel van popcorn tijdens een spannende film in Hildes bioscoop. Scroll naar beneden om door te klikken naar de andere activiteiten in Huis van Hilde.

Meer informatie?
Bekijk dan deze website.

Organisator Logo Huis van Hilde
Telefoon: 023-514 32 47

Locatie
Westerplein 6
1901 NA Castricum

Wanneer?

14.00-16.00u.

Prijs: 2 euro (na betaling entree)

Provincie