Veluwse versieringen – Oeps! Repareer je vondst

  • Voor kinderen
  • Binnen
  • Archeologiefestival
  • Spel
  • Workshop

Kom tijdens de Nationale Archeologiedagen sieraden van de Oost-Veluwe ontdekken! Kom jij al knutselend leren wat archeologie is? Een archeoloog heeft wat vondsten laten vallen en jij mag deze helpen in elkaar zetten.

Daarnaast kan je onder begeleiding van een archeoloog aan de slag om jouw archeologiediploma te halen bij de zandbak. Ook kan je een eigen sieraad maken aan de hand van een archeologische vondst! En... je kan ook op de foto met een echte gouden vondst.

Ook vindt op zaterdag 12 oktober een speciale boekenlezing en signeersessie plaats om 11.30 van Sigrid van Roode, auteur van het boek ‘Geheimen uit Gelderse bodem’. Daarna vindt deze signeersessie plaats op andere deelnemende locaties.
Bezoek vooral ook op het thema aansluitende tentoonstelling Kamper zilver tegen betaling of gratis op vertoon van een museumjaarkaart.

De Nationale Archeologiedagen op de Oost-Veluwe is een samenwerking tussen de Archeologische Werkgroep Apeldoorn (onderdeel van AWN18), CODA Apeldoorn, Heerder Historisch Museum, Geldersch Landschap & Kasteelen - kasteel Cannenburch, Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging - afdeling geologie Epe-Heerde, het Veluws Museum Hagedoorns Plaatse en de gemeenten Apeldoorn, Epe en Heerde.

Meer informatie?
Bekijk dan deze website.

Periode(s)
  • Geen specifieke periode
Organisator Logo Veluws Museum Hagedoorns Plaatse
Telefoon: 0653230238
Website

Locatie Veluws Museum Hagedoorns Plaatse
Ledderweg 11
8161SZ Epe

Wanneer?

Zaterdag en zondag: 11.30 tot 17.00

- Toegang gratis

Provincie