Digitale Archeo Stadswandeling ‘Rondje Potteriekes’

  • Buiten
  • Digitale archeologie
  • Wandeling

In het kader van ons 50-jarig jubileum presenteert Stichting In Den Scherminckel de digitale Archeologische Stadswandeling 'Rondje Potteriekes' in Bergen op Zoom.

Vanaf vrijdag 18 juni kunt u via de website van izi travel óf via de app “izi.travel” vanuit huis of via uw smartphone zelf 'digitaal wandelen’ langs locaties in de binnenstad van Bergen op Zoom waar archeologische opgravingen hebben plaatsgevonden en waar bijzondere vondsten zijn gedaan.

Maar nóg leuker is het om deze digitale stadswandeling in Bergen op Zoom zelf te maken! Loop volledig Coronaproof en op uw eigen tempo door de wijk 'Potteriekes' waar in de middeleeuwen de Pottenbakkers gevestigd waren en ontdek welke bodemgeheimen daar bij opgravingen zijn aangetroffen. Geniet ondertussen van de prachtige monumentale panden in één van de oudste wijken van de Bergse binnenstad!

*U kunt deze wandeling natuurlijk ook zéér goed combineren met een bezoek aan de Open Dagen in het Archeologisch Depot, zodat u alle vondsten in het echt kunt zien (zat 19 en zon 20 juni 13.00-16.30u, Wassenaarstraat 61, Bergen op Zoom).

Meer informatie?
Bekijk dan deze website.

Periode(s)
  • Geen specifieke periode
Organisator Logo Archeologisch Depot Bergen op Zoom
Telefoon: 0164682404
Website

Locatie Archeologisch Depot Bergen op Zoom
Wassenaarstraat 61
4611BT Bergen op Zoom

Wanneer?

De gehele dag

- Toegang gratis

Provincie