StoryTrail Theaterwandeling Rotterdam-Delfshaven

  • Voor volwassenen
  • Buiten
  • Theater & Muziek
  • Wandeling

De geschiedenis van Delfshaven beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zaterdag 17 juni. Verhalenverteller Hildebrand is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Spannende verhalen des te meer!

Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling ga je niet graven in de grond, zoals de meeste archeologen doen. Nee, je gaat graven naar de verhalen die de stadsbewoners eeuwenlang aan elkaar hebben doorverteld. Achter de gevels van de stad en onder de straatstenen liggen de mooiste sagen en legenden verborgen. Samen met de verteller ga je die eeuwenoude vertellingen opnieuw beleven.

Fantastische verhalen zijn het, want Delfshaven heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Hier woonden kapers en piraten, walvisvaarders en haringkakers. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verhalenverteller zal je met open armen ontvangen.

Reserveren is noodzakelijk en doe je hier. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

Meer informatie?
Bekijk dan deze website.

Periode(s)
  • Vroegmoderne Tijd
Organisator Logo Stadsavonturen
Telefoon: 0302467911
Website

Locatie Historisch Delfshaven
Vertrek: Aelbrechtskolk
3024 RE Rotterdam

Wanneer?
  • za. 17 jun. 2023

15:30

Prijs: €17,50 volwassenen en kinderen € 11,05 met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT

Provincie