Voorstelling: Time Travel Tea Party

  • Buiten
  • Theater & Muziek

Tijdens de Archeologiedagen op zaterdag 18 juni neemt Elizabeth van het Time Travel Tea Party tijdreisbureau je mee terug naar de tijd van de Romeinen.

Eenmaal aangekomen in het verleden worden tijdreizigers verwend met lekkere hapjes en drankjes uit de Romeinse tijd en komen ze oog in oog met de locals van toen, die niet weten dat ze pottenkijkers uit de toekomst voor zich hebben. Ze hebben het namelijk veel te druk met hun eigen problemen en intriges.

Het is 122 n.Chr en er is een feestelijke bijeenkomst georganiseerd ter ere van Maria van Alexandrië, een beroemde alchemiste die de wereld rondreist in haar zoektocht naar het onmogelijke: het maken van goud. Reuze spannend natuurlijk, maar ondertussen speelt er ook van alles: geheimen, romantiek, gedaanteverwisselingen, en een bard die zich bijzonder slecht heeft voorbereid.

Uiteraard is het slim om je gepast te kleden. Gelukkig staat het tijdreisteam voor je klaar met stijladvies. En omdat een reis natuurlijk niet compleet is zonder reisgids, krijgen tijdreizigers van tevoren informatie over de tijdreisbestemming, de personages die ze zullen ontmoeten, en het Romeinse menu.

Kom je ook mee tijdreizen? Er zijn beperkt plaatsen dus wees er snel bij! Reserveer je plaats en koop je tickets door te mailen naar timetraveltea@gmail.com.

Meer informatie?
Bekijk dan deze website.

Periode(s)
  • Romeinse Tijd
Organisator Logo Museum Hoge Woerd
Telefoon: 030-6338038
Website

Locatie Museum Hoge Woerd (bovenop de omwalling)
Hoge Woerdplein 1
3454PB De Meern, Utrecht

Wanneer?
  • za. 18 jun. 2022

inloop 10:30 uur, start 11:00

Prijs: €20,- p.p.

- Rolstoeltoegankelijk

Provincie