Wandeling en picknick in Venlo

  • Voor kinderen
  • Buiten
  • Speurtocht
  • Wandeling

Verras je vader met een toffe wandeling door het centrum van Venlo. Vandaag stelt de gemeente Venlo exclusief de stadsmuur De Luif open, die je kunt bezoeken onder begeleiding van een stadsgids. Zin om je vader extra in de watten te leggen? Boek dan een heerlijke picknickmand via a.neskens@limburgsmuseum.nl.

Dit is een project van gemeente Venlo en het Limburgs Museum.

Familiedag: de Romeinen veroveren Venlo
Deze activiteit is onderdeel van een dag vol activiteiten voor het hele gezin. Dompel je op zondag 19 juni tijdens de jaarlijkse Nationale Archeologiedagen onder in Romeinse sferen. In en om het Limburgs Museum bruist het van de activiteiten: vergaap je op het plein aan een Romeins spektakel met paarden en soldaten of verken binnen de gloednieuwe tentoonstelling Oevers vol Romeinen, een interactief familieavontuur.

Opzoek naar meer verdieping? Sluit dan aan bij de lezingenreeks in het museumtheater of volg één van de twee rondleidingen. Voor een actief uitje kun je op pad in de omgeving: ontdek de historische binnenstad van Venlo met de erfgoed wandelroute of stap op je fiets en trap door 10.000 jaar Limburgse geschiedenis met de nieuwe Archeo fietsroutes.

Meer informatie?
Bekijk dan deze website.

Periode(s)
  • Alle perioden
Organisator Logo Limburgs Museum
Telefoon: +31773522112
Website

Locatie Limburgs Museum
Keulsepoort, 5
5911 BX Venlo

Wanneer?
  • zo. 19 jun. 2022

11:00 - 17:00 uur

- Toegang gratis

Provincie