Voor deelnemers

Deelnemen

Tijdens de Archeologiedagen wordt het verleden tot leven gebracht met honderden activiteiten door het hele land. Het publiek kan een weekend lang underground bij de archeoloog.

Wil jij deelnemen aan de Archeologiedagen? Graag! Je kunt op allerlei manieren met jouw organisatie meedoen. Laat zien hoe leuk archeologie is met bijvoorbeeld een workshop, wandeling, lezing, rondleiding of speurtocht. Maar ook archeologische bakwedstrijden, pub quizzen of andere out-of-the-box ideeën zijn welkom!

Het aanmelden van je activiteit voor de Archeologiedagen op 12, 13 en 14 oktober 2018 kan vanaf 1 juni 2018 door linksboven op deze pagina in te loggen. De Archeologiedagen sluiten in 2018 aan bij het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed. Kijk op onze inspiratiepagina om te zien wat dit voor jouw programmering betekent.

Bekijk ook eens:

Archeologie Leeft Logo

Archeologie Leeft is een platform in ontwikkeling van en voor de archeologische wereld. Met out of the box ideeën streven we ernaar om elkaar te inspireren door over de grenzen van het eigen vakgebied heen te kijken.

archeologieleeft.nl