Voor deelnemers

Deelnemen

Meld je activiteit uiterlijk 9 juni 2023 aan!

Tijdens de Archeologiedagen wordt het verleden tot leven gebracht met honderden activiteiten door het hele land. Het publiek kan een weekend lang underground bij de archeoloog.

Doe jij mee aan de Archeologiedagen op 16, 17 en 18 juni 2023? Je kunt op allerlei manieren met jouw organisatie meedoen. Laat zien hoe leuk archeologie is met bijvoorbeeld een workshop, wandeling, lezing, rondleiding of speurtocht. Maar ook archeologische bakwedstrijden, pub quizzen of andere out-of-the-box ideeën zijn welkom!

Deelname is uiteraard gratis en je beslist zelf op welke dag(en) je mee wilt doen. Om je activiteit(en) voor de Archeologiedagen aan te melden, moet je een account aanmaken (zie hieronder).

Hoe dan ook zetten we de archeologie weer een weekend lang in de schijnwerpers!

Je activiteit aanmelden

Om je activiteit(en) voor de Archeologiedagen aan te melden, moet je een account aanmaken. Dat kan hieronder.

Heb je al een account van verleden jaar? Dan kun je linksboven op ‘Inloggen’ klikken, of op mijn account als je al ingelogd bent.

Kijk op onze inspiratiepagina om inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Dan vind je op deze pagina de contactgegevens van de coördinator van jouw provincie.

Maak een account aan:

Bekijk ook eens:

Archeologie Leeft Logo

Hoe bereikt archeologie met succes het publiek? Laat je inspireren door out of the box #archeosuccessen, interviews, tools en meer!

archeologieleeft.nl