Voor deelnemers

Deelnemen

Vanaf 1 februari 2022 kan je weer activiteiten aanmelden voor de Nationale Archeologiedagen 2022. Heb je voor die tijd vragen, wil dat we alvast meedenken over activiteiten of zoek je samenwerkingspartners.

Mail ons @ info@archeologiedagen

Over deelnemen aan de Nationale Archeologiedagen

Tijdens de Archeologiedagen wordt het verleden tot leven gebracht met honderden activiteiten door het hele land. Het publiek kan een weekend lang underground bij de archeoloog.

Wil jij deelnemen aan de Archeologiedagen op 18 and 19 June 2022? Je kan op allerlei manieren met jouw organisatie meedoen. Laat zien hoe interessant en leuk archeologie is met bijvoorbeeld een workshop, wandeling, lezing, rondleiding of speurtocht. Maar ook archeologische bakwedstrijden, pub quizzen of andere out-of-the-box ideeën zijn welkom!

Deelname is uiteraard gratis en je beslist zelf op welke dag(en) je mee wilt doen. Om je activiteit(en) voor de Archeologiedagen aan te melden, moet je een account aanmaken (zie hieronder).

Je activiteit aanmelden

Om je activiteit(en) voor de Archeologiedagen aan te melden, moet je een account aanmaken. Dat kan hieronder

Heb je al een account van verleden jaar? Dan kun je linksboven op ‘Inloggen’ klikken.

Kijk op onze inspiratiepagina om inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Dan vind je op deze pagina de contactgegevens van de coördinator van jouw provincie.

Maak een account aan:

Bekijk ook eens:

Archeologie Leeft Logo

Hoe bereikt archeologie met succes het publiek? Laat je inspireren door out of the box #archeosuccessen, interviews, tools en meer!

archeologieleeft.nl