Voor deelnemers

Deelnemen

De Archeodagen 2017 zijn voorbij! Alle deelnemers hartelijk dank voor de inzet!

Hoe bereiken we ons publiek? Hoe leggen we uit waarom we in Nederland zorg dragen voor ons bodemarchief? Dat doen we vooral met ons eigen enthousiasme!

En door één weekend per jaar samen onze deuren open te zetten en al dat enthousiasme te bundelenen naar buiten te brengen. Samen zijn we sterker. Zet je organisatie op de kaart, trek nieuw publiek en vergroot je naamsbekendheid. Doe mee met de Nationale Archeologiedagen 2018 op 12, 13 en 14 oktober (deelname is gratis).

Heb je ideeën? Wil je in 2018 ook activiteiten gaan organiseren? Laat het ons via onderstaand formulier weten! Het officieel aanmelden van je activiteit kan vanaf 1 augustus via de ‘Deelnemen’-knop in de menubalk (let op: de uiterste aanmeld datum voor de Archeologiedagen 2017  is 1 oktober 2018).

Wie kunnen er meedoen?

Aan de Nationale Archeologiedagen mag echt iedereen meedoen, zolang je maar iets organiseert dat met archeologie te maken heeft (en binnen de lijntjes van de wet blijft) en dat leuk en interessant is voor publiek.

Archeologische instellingen, -vrijwilligers, -bedrijven, – musea, universiteiten en allerlei andere archeologische organisaties maar ook bibliotheken wisten vorig jaar de weg al te vinden.

Zeven redenen om deel te nemen:

Met de deelname aan de Nationale Archeologiedagen…

  1. zet je de archeologie op de kaart bij een breed nationaal publiek;
  2. vergroot je de naamsbekendheid van je eigen organisatie;
  3. kom je in contact met nieuw publiek;
  4. lift je mee op de publiciteit van de nationale marketingcampagne;
  5. profiteer je van gratis ondersteuning en materialen;
  6. krijg je een prachtige kans om samenwerkingen aan te gaan met andere maatschappelijke en culturele organisaties;

7. Last but not least:

Door deel te nemen aan de Nationale Archeologiedagen pak je de kans om uit te leggen waarom we er in Nederland voor kiezen tijd en geld te besteden aan archeologie.

Doe ook mee! Lees hier wat je kunt doen.

Bekijk ook eens:

Archeologie Leeft Logo

Archeologie Leeft is een platform in ontwikkeling van en voor de archeologische wereld. Met out of the box ideeën streven we ernaar om elkaar te inspireren door over de grenzen van het eigen vakgebied heen te kijken.

archeologieleeft.nl